Pilates

Wat is pilates?

WAT IS PILATES

Pilates is een workout methode voor het hele lichaam. Het zorgt voor sterkere spieren en zorgt ervoor dat je flexibeler en leniger wordt. Pilates bestaat uit oefeningen om de balans tussen kracht en flexibiliteit te verbeteren en te streven naar een evenwichtige lichaamshouding en coördinatie. Dit zorgt voor een betere balans in je lichaam en draagt bij aan het voorkomen en verminderen van lichamelijke klachten. De oefeningen worden liggend, staand en zittend uitgevoerd op de mat.

WAAROM PILATES LESSEN VOLGEN?

Pilates is geschikt voor iedereen die een sterker, soepeler en meer gestroomlijnd lichaam wil en een betere lichaamshouding. Pilates is een veilige manier van trainen en toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd, je fysieke niveau of lichamelijke gesteldheid. Of je nu je sportprestaties wilt verbeteren, herstellende bent van een blessure, meer lichaamsbewustwording wil krijgen als aanvulling op je danslessen of steeds opnieuw weer last hebt van bijvoorbeeld lage rugklachten of een gespannen nek en schouders door zittend werk en een hoge werkdruk. De lessen zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen.

Je kunt bij MounaMay Pilates de volgende lessen volgen:
Pilates Groepslessen Mat , Pilates duo lessen Mat en Pilates privé lessen Mat.

PILATES WORKSHOP VOOR BEDRIJVEN

Ben je op zoek naar een team uitje? En zou je graag iets actiefs willen doen dat ook bijdraagt aan de gezondheid van de werknemers? Denk dan eens aan een workshop Pilates. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan dit zowel binnen in de studio van het Koorenhuis, in company op het werk of buiten op het strand of in het bos. Pilates is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Tijdens de workshop werk aan je aan een betere bewustzijn van je lichaamshouding, een ergonomische werkhouding, mobiliteit, kracht en flexibiliteit. Wat bijdraagt aan minder lichamelijke klachten in het dagelijks leven als ook tijdens het werken. Neem voor meer informatie en boekingen contact op via het inschrijfformulier.